• slide-mario

Mario van de Ven:
“Durf over de grens van je vakgebied te kijken”

Manager Operations
14 jaar in dienst

“Ik heb HTS Bedrijfskunde gestudeerd. En ik ben weliswaar geen ‘techneut’, toch vind ik dat we een prachtig product maken, voor aansprekende klanten. In de supermarkt zie je producten die met onze machines verpakt zijn. Ik wilde sowieso altijd in een bedrijf werken in de techniek, waar we écht iets maken.”

“Daarnaast vind ik het leuk om bij een bedrijf te werken dat groeit. Langenpac is een middelgroot bedrijf, waar iedereen elkaar kent en de sfeer goed is. Het gaat goed en we groeien: de cultuur, van mouwen opstropen en samen flink aanpakken, dat spreekt me ook erg aan.”

“Als manager operations valt een breed traject onder mijn verantwoordelijkheid: dit begint direct nadat de order is binnen gekomen en loopt door  tót het moment waarop een machine hier het pand verlaat. Engineering, Inkoop, productie, logistiek, montage,….... Veertien jaar geleden ben ik bij Langen Wijchen begonnen als hoofd inkoop. Na het opzetten van de inkoopafdeling, breidde mijn takenpakket zich uit. Ik heb me daardoor steeds verder en breder kunnen ontwikkelen.”

“Eén van de zaken waar ik me veel mee bezighoud, zijn continue verbeterprocessen. We groeien, maar die groei willen we zeker door blijven zetten. Maar dan vooral door nog efficiënter te gaan werken. Door betere samenwerking en nog professioneler te werken. En dat is ook wat ik graag zie van de mensen die hier werken: dat ze goed zijn in wat ze doen, maar ook zichzelf én hun product continu willen verbeteren.”

“Misschien wel de belangrijkste eigenschap die je moet hebben? Dat je over de grenzen van je vakgebied durft te kijken. We werken hier immers met allerlei disciplines samen om een prachtig product te ontwikkelen. Als je over die eigenschappen beschikt, zul je zien dat je bij Langenpac goed kunt groeien in wat je doet. Jonge en oudere mensen, of ze nu via BBL, een hbo-opleiding instromen of al een carrière hebben en die willen aanpakken, krijgen hier alle ruimte om zich te ontwikkelen!”

mario

"Ook als niet-techneut vind ik dat we een prachtig product maken"