• onze cultuur, langenpac wijchen

Groeimogelijkheden

Vrijheid, zelfstandigheid en eigenaarschap vinden we belangrijk. Daarom ben je bij Langen zelf in staat aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken. 

Ontwikkeling

Je kunt groeien in de breedte, door te werken op verschillende afdelingen. Maar specialiseren in een bepaald vakgebied behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Wil je internationaal? Een uitwisseling met de andere vestiging van Langen Group, bij onze zusterorganisatie in Canada of Azie, kan óók!

Training en opleiding

We streven ernaar om continu nieuwe en betere producten te ontwikkelen. Daarom investeren we in innovatie en techniek, maar ook in mensen: het op niveau houden van de vakinhoudelijke kennis én de ontwikkeling in persoonlijke groei vinden we erg belangrijk. Persoonlijke groei op de gebieden employability, workabilityen vitality om alle medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Langen Wijchen is aangesloten op het opleidings- en ontwikkelingsfonds Stichting A+O. Deze stichting wil opleiding, instroom en ontwikkeling stimuleren en vergoedt daarom onder meer bepaalde opleidingen.

Geïnteresseerd in een uitdagende baan, waar je je altijd kunt blijven ontwikkelen?

Bekijk onze vacatures

Stage, afstudeeropdracht of een leer-werkplek?

stageplek bij Langenpac

Geïnteresseerd in een stage, afstudeeropdracht of een leer-werkplek bij Langen Wijchen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.


Lees meer